Sirius Bandy och PEBO-Foto förlänger

Det är med stor glädje som vi kan meddela att Sirius Bandy förlänger bildavtalet med PEBO-Foto.

Säsongen 2021/2022 inledde PEBO-Foto och Sirius Bandy ett bildsamarbete gällande Elitserien. Nu står det klart att det blir en förlängning även över kommande säsong i Elitserien.
– Vi är väldigt nöjda över samarbetet med PEBO-Foto. Vi lägger stor vikt vid att vår kommunikation håller en hög nivå, i allt från grafiskt material, intressanta artiklar och reportage till fängslande matchbilder. De bilder som PEBO-Foto levererar har därför en central roll i den kommunikationen, säger Sirius Bandys Johnny Helmersson.

Inför kommande säsong har vi kommit överens om att avtalet också ska gällande Sirius Bandys egna projekt, något som tas emot väl av föreningen.
– Det som är nytt i avtalet är att vi bland annat kommer kunna använda oss av bilderna i kommunikationen kring vår sociala verksamhet, Hoppfull framtid. Våra elitspelare deltar i många av verksamhetens aktiviteter med barn. Många av barnen i vår målgrupp saknar positiva och trygga förebilder. Därför är mötet med våra elitspelare viktigt och värdefullt för dem, menar Johnny Helmersson

Med hjälp av häftiga matchbilder hoppas klubben att det ska bidra till arbetet med att få fler barn och ungdomar att börja spela bandy. Från PEBO-Foto tar vi oss an uppgiften på största allvar och ser fram emot att få dokumentera Sirius Bandys framfart i Elitserien 2022/2023.

Vi ses på Studan!

Tidigare inlägg