PEBO-Foto skriver nationellt avtal med HockeyAllsvenskan

PEBO-Foto skriver nationellt avtal med HockeyAllsvenskan om bildleveranser från samtliga 16 arenor i ligan.

Sedan säsongen 2014/2015 har PEBO-Foto haft ansvaret för bildleveranser till HockeyAllsvenskan från Almtunas samtliga hemmamatcher. Frilansfotograferna som tidigare hade det övergripande ansvaret för bildleveranserna till HockeyAllsvenskan lades nyligen ner. I samband med det togs en kontakt för att höra om intresse fanns att fortsätta med samma fotografer som tidigare men i ny regi.

Nationellt ansvarig för bildleveranser
Arbetet med att bemanna arenorna sattes igång med utgångspunkt att erbjuda både HockeyAllsvenskan och de tidigare fotograferna en fortsättning. Kontakterna med HockeyAllsvenskan fördes i positiv anda och efter ett antal möten och korrespondens har vi enats om ett samarbete. Så inför kommande säsong blir PEBO-Foto nationellt ansvarig för bildleveranser från samtliga 16 arenor.

Östra Aros Media Productions AB kommer därmed att projektleda verksamheten mellan arenafotograferna och HockeyAllsvenskan.
– Mitt mål har varit att höja motivationsnivån. Samtidigt som de fotografer som tidigare fotograferat HockeyAllsvenskan ska få en möjlighet att fortsätta, säger Östra Aros Medias ägare Peter Bohlin.

Förra säsongen spelades totalt 402 matcher i HockeyAllsvenskan. Timrå gick upp i SHL efter en kvalserie mot Björklöven. Nykomlingar i serien är HV71 som åkte ur SHL samt Troja/Ljungby som kvalade upp från division 1.

Tidigare inlägg