Förlängning av samarbetet med Hagunda

Det är med glädje som vi kan informera om att Hagunda Innebandy och PEBO-Foto är överens om en förlängning av vårt samarbete över kommande säsong.

Inför Hagundas debutsäsong i Svenska Superligan inleddes ett fotosamarbete mellan PEBO-Foto och Hagunda. Nu är det klart att samarbetet även fortsätter över kommande säsong 2022/2023.
– Det fanns aldrig någon tvekan från vår sida, vi ville verkligen fortsätta vårt samarbete med PEBO-Foto. De levererar fantastiskt bra bilder och är väldigt proffsiga att samarbeta med, kommenterar Hagundas Anders Öman det fortsatta samarbetet.

Attraktiv innebandy
Från PEBO-Foto har det varit en sann glädje att få följa Hagundas debutsäsong i Sveriges högsta serie. Föreningen har alltid stått för en publikfriande och attraktiv innebandy, något som man hållit fast vid även fast man ofta har varit underdogs inför matcherna.

Inför kommande säsong kommer även spelarna få tillgång till bilder från matcherna.
– Det är en mycket positiv nyhet att spelartruppen ges möjlighet att dela matchbilder på sina sociala medier och i andra privata sammanhang, säger Anders Öman.

Höga förväntningar
Från PEBO-Foto känner vi oss hedrade över att få fortsatt förtroende och kommer såklart göra allt för att leva upp till förväntningarna på vårt samarbete.
– Vi förväntar oss samma perfekta service och fina bilder som PEBO-Foto alltid erbjuder, avslutar Anders Öman

Tidigare inlägg