PEBO-Foto skriver bildavtal med Sirius Fotboll

Redan förra säsongen inledde PEBO-Foto och Sirius Fotboll ett samarbete kring de allsvenska matcherna, nu är vi överens om fortsatt samarbete även säsongen 2022.

Den 3:e april inleder Sirius Fotboll den allsvenska säsongen, premiären spelas hemma på Studenternas mot GIF Sundsvall. Totalt 30 omgångar skall avverkas och Sirius får även avsluta säsongen på hemmaplan med möte mot Varbergs BoIS den 6 november.

I samband med avtalet med Sirius Fotboll formaliseras även ett samarbete med fotokollegan Oscar Larsson (FotoOscar).
– Jag inledde samarbete med Oscar förra säsongen och tanken med att vi formaliserar vårt samarbete är att säkerställa leveranser till PEBO-Fotos uppdragsgivare, kommenterar Peter Bohlin samarbetet (mer info om samarbetet kommer senare).

Viktor Johansson, Kommunikatör på Sirius Fotboll kommenterar det fortsatta samarbetet:
– Vi inledde samarbetet med PEBO-Foto under säsongen 2021 och är väldigt nöjda med det. Genom vårt avtal med PEBO-Foto får vi alltid bilder i toppklass, oavsett om det handlar om matchbilder eller eventbilder. Vi ser fram emot en ny säsong tillsammans med PEBO-Foto på Studenternas.

PEBO-Foto är glada över att få förtroendet att dokumentera säsongen och vara en viktig del av Sirius Fotbolls verksamhet. Bildsamarbetet kommer att märkas på klubbens hemsida och sociala medier men även på spelarnas sociala kanaler. Vi ses på Studan!

Tidigare inlägg